Electrobouw

Welkom op de website van Electrobouw b.v. (binnenkort EB-Trade)


Historie:
Electrobouw Leiden BV is in 1970 opgericht om de ombouw te verzorgen in Leiden van 127 Volt naar 230 Volt. Tijdens deze ombouw werkte Electrobouw nauw samen met regionale electrotechische installatiebedrijven. Hierdoor begon Electrobouw in de jaren 70 en 80 te fungeren als groothandel met gereedschap en electronica. Er werden merken gevoerd als Erres, Philips, Peugot, Makita, Metabo en Kinzo. Daarnaast startte men met het importeren van een eigen lijn gereedschap en machineaccessoires. Electrobouw Leiden B.V. staat de laatste jaren voornamelijk bekend in de markt met het productpakket Creusen, Makita, Metabo, frezen, zaagbladen en bitsets.

Historie is historie, de markt is de laatste jaren flink verandert en blijft veranderen.
Op dit moment (medio 2017) zijn wij achter de schermen bezig met een transformatieslag. Een verandering dat wij ons focussen op onze core business. Business waarbij wij een solide partner zijn voor onze afnemers en dan ook de service kunnen bieden die onze vaste afnemers onderscheiden om hun en daarmee onze gezamenlijke afnemers de toegevoegde waarde te bieden, zodat wij allen goed voor elkaar zijn.
De transformatie van service voor specifieke kennis blijft en unieke producten blijft voor onze klanten en hun afnemers. Partnership en gunnen, daar gaat het om. Samen elkaar ondersteunen, gunnen en ervoor zorgen dat iedereen geld kan verdienen.

Onderscheid in prijs is voor de zwakste, onderscheid in competitief / marktconform met service en kennis is voor de sterkste. Daar staan wij voor!


Uiteraard blijven de professionele zaagbladen en frezen onder het eigen EB logo in het assortiment.

Onze doelgroep bestaat uit de vakhandel, inkoopcombinaties, filiaalbedrijven en internet. Door ons specialisme op het gebied van drop-of-shipments zijn wij een serieuze gesprekspartner voor de veranderende retail.Inloggen

E-mailadres

Wachtwoord

Wachtwoord vergeten?

Onthoud mij